Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Retro nakit za holivudski glamur

Venčanica jeste ključni komad kome će svaka buduća mlada posvetiti najviše pažnje, ali nikako ne treba zanemariti značaj efekta koji nakit doprinosicelokupnom izgledu mlade.

Beauty Beauty
Moć šik detalja

Kada pričamo o izgledu mlade, u prvom planu je uvek sama venčanica, ali propratne detalje nikako ne treba zapostaviti, jer upravo oni će zaokružiti stilski pečat mladinog izgleda.

Nove forme

Spremite se da eksperimentišete sa neobičnim novim formama!

Beauty Beauty
Zbogom bele cipele

Navikli smo na svadbene cipele u beloj ili bež boji, jednostavne, elegantne i sa visinom pete koju mlada izabere. Međutim...

Dragulji na cipelama

Trend cipela ukrašenih draguljima zaokružio je brend Jimmy Choo, koji u nedavno plasiranoj capsule kolekciji za 2017. ostavlja mogućnost personalizovanog ukrašavanja cipela i torbi dragim kamenjem.

Mociun jednostavna elegancija

Caitlin Mociun je svetska putnica i dizajnerka unikatnog finog nakita prepoznatljivog po jedinstvenim tirkiznim i dijamantskim kombinacijama...

Samantha Wills Bohemian Luxe

Samantha Wills Bohemian Luxe

Mlada australijska dizajnerka nakita za svega nekoliko godina stvorila je moćan i autentičan brend...

Najguglovaniji nakit na svetu

Novo istraživanje je otkrilo koji delovi luksuznog nakita dobijaju najveći broj mesečnih pretraga na Google-u.

SIGURNIM korakom U BRAK

Modni kreatori prikazuju svoje verzije belih cipela, a vama samo preostaje da se oslonite na njihovo nadahnuće i da se u njihovim modelima sigurnim korakom otisnete u brak.

Egzotična lepota boho-luksa

Egzotična lepota boho-luksa

Francuska dizajnerka Oreli Biderman pronalazi svoju „umetnost sreće“ u kreiranju boho-luks nakita koji je delikatan i poetičan.

12345